sobota, 10 marca 2012

Pyszny i tani wegetarjaŃski hamburger

Składniki

1.BUŁKA Z SEZAMEM
2.PLASTEREK OGÓRKA (ZIELONEGO)
3.MUSZTARDA SAREPSKA
4.KETCHUP
5.DWA PLASTERKI SERA
6.PIEPRZ CZARNY I ZIOŁOWY
7.MAJONEZ
8.MASŁO
9.CEBULA



Przygotowanie

SMARUJEMY BUŁKE MASŁEM NASTĘPNIE KŁADZIEMY PLASTER SERA , NA ŚRODEK  KŁADZIEMY POSIEKANY PLASTEREK OGÓRKA , DOOKOŁA DAJEMY CEBULE  , CEBULE SMARUJEMY MAJONEZEM , DODAJEMY PIEPRZU CZARNEGO I ZIOŁOWEGO, NASTĘPNIE SMARUJEMY KETCHUPEM , KETCHUP SMARUJEMY MUSZTARDĄ NA MUSZTARDĘ ,KŁADZIEMY PLASTEREK SERA IPRZYKRYWAMY GÓRĄ BUŁKI . WSADZAMY NA CHWILE HAMBURGERA DO MIKROFALÓWKI . 

                                                     ŻYCZE SMACZNEGO!!!

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz