środa, 14 marca 2012

KOMBIWAR - pomoc w gotowaniu

Składniki





Przygotowanie

Kombiwar przydaje sie w przygotowaniu potraw :) lub ich składników

ostatnio robiłam packi naleśnikowe - do ciasta na naleśniki pulchne dodałam podsmażoną cebulkę, kiełbaskę i kostki serka żółtego:
- kiełbaskę pokrojona w kosteczkę położyłam na foli aluminiowej z wywinietym brzegiem i wstawiłam na wysoki ruszt bez dodatkowego okręgu na 210`C i 10 minutek - EFEKT - idealnie podpieczona kiełbaska, wytopiony tłuszczyk wystarczył do podsmażenia cebulki - juz tradycyjnie na patelni :) )



pieczona kiełbaska na kanapki lub do pochrupania
- skosne, nie za cienkie plastry kielbaski układamy na wysokiem ruszcie i pieczemy bez dodatkowego okręgu 10-20 minutek w temp 200-230`C (zależnie od tego jak bardzo spieczona kiełbaske chcemy miec)

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz